Macron voor Clubs

MACRON EN KOPPERS SPORTS; WAAROM KIEZEN CLUBS ER VOOR?!

✅ Volledig ontzorgen van de club en de leden door een compleet digitaal proces.

Speciaal voor de club gemaakte kleding

✅ Sponsoring door Koppers Sports/Macron

✅ Diverse verdienmodellen voor de club

✅ Vast contactpersoon

✅ Snelle levering inclusief bedrukking

✅ Ruim assortiment

✅ Gratis webshop

Bewijs nodig?

Vraag het maar aan clubs als; RODA 46, SV Spakenburg, Elinkwijk en FC de Bilt. Zij zijn al jaren zeer tevreden over onze kleding, sponsoring en service. Of je nu een hele grote club bent of een kleine, Koppers Sports zorgt met toewijding en passie voor een perfect resultaat!

Vraag meer informatie aan!

 

Gezocht: Clubs die willen profiteren van sportkleding!

Bij veel clubs is de kleding een last terwijl het juist veel geld kan opleveren en zeker net zo belangrijk; tevreden leden. Koppers Sports is de Nederlandse leverancier van Macron sportkleding en biedt alle clubs de gelegenheid om te profiteren van sportkleding en onze sponsormogelijkheden. Koppers Sports verzorgt het gehele traject voor sponsoren en leden van de club. En de club verdient er ook nog een veel geld mee. 

MACRON VOOR CLUBS

Macron heeft alles in zijn assortiment voor iedere club. Of het nu gaat om een speciaal voor de club gemaakt shirt of thermokleding, Macron is de juiste keuze. Bij ons krijgen clubs ruime sponsormogelijkheden en zijn er diverse verdienmodellen. Clubs als Kozakken Boys, Spakenburg en VV Baronie worden al gekleed door ons maar ook de kleinere clubs kunnen prima bij ons terecht. Neem eens vrijblijvend contact met ons op via info@kopperssports.nl