Bedrukken

SPORTKLEDING BEDRUKKEN

Je bent al uren, misschien zelfs wel dagen aan het zoeken naar iemand die je sportkleding snel kan bedrukken.
Je wil gewoon een logo of een tekst aanleveren en dat moet dan toch genoeg zijn?
Komend weekend komt de sponsor voor een foto en die wil je niet teleurstellen.

Geen probleem, je bent nog op tijd!
 
Wat moet je doen?
  • Je mailt ons wat je op de kleding gedrukt wil hebben
  • Je stuurt een logo mee of je laat ons de tekst weten
  • Wij maken een voorbeeld
  • Jij keurt het goed
  • Wij maken het in orde

Sportkleding bedrukken dat kan eenvoudig en snel bij Koppers Sports. Of het nu gaat om het bedrukken van 1 shirt met een naam of nummer of 10.000 truien met een full colour bedrukking je bent bij ons aan het juiste adres.

Kleding laten bedrukken

Wij bedrukken alle sportkleding in huis. Wij hebben alle benodigde kennis en apparatuur in huis om je snel te kunnen helpen. Vaak al binnen 24 uur.  Sterker nog….. vaak is al klaar terwijl je bij ons een kopje koffie drinkt. 

Bedrukking van nummers op sportkleding

Wil je nummers op je sportkleding laten bedrukken? Dan stellen wij altijd voor om dit te doen door flexfolie op de kleding te drukken. Dit is een snelle en duurzame manier om de kleding te bedrukken. Je geeft per maat de nummers op en wij voorzien ze snel van een nummer, zodat jij de volgende dag er weer fantastisch bij loopt. 

Eigen kleding bedrukken

Je hebt de kleding al in huis, maar je zoekt nog iemand om het te bedrukken? Geen probleem! Kom maar even langs dan voorzien wij de kleding snel van de bedrukking die jij er op wil hebben. 


Sportkleding bedrukken voor een evenement
 

Je hebt binnenkort een evenement? En wil nog shirts laten bedrukken met het logo van je bedrijf? Dan neem je contact met ons op via telefoonnummer 030-2683648 of info@kopperssports.nl